2016

September 2016

Op 26 september is Edward Wolfs namens de stichting Experi-box naar Uganda vertrokken voor een reis van 5 weken. Hij zal een bezoek brengen aan een aantal scholen verspreid over Uganda waaronder in Gulu en Jinja. Hij zal docenten trainen in het gebruik van de Experi-box in het Science-onderwijs. Ook bezoeken aan de curriculumcommissie en aan het project ‘De vrouwen van Soweto’ staan op het programma. Ook deze reis in mogelijk gemaakt door giften van onze Donateurs

Naast de vestiging van Albert Heijn Oost in Nijmegen, doet ook de vestiging Albert Heijn XL aan de Jacobslaan in Nijmegen deze maand mee aan de actie voor legeflessengeld.

De Kunstroute In Beuningen heeft een donatie opgeleverd. Kunstenaar Gemma Cornelissen doneerde aan onze Stichting de opbrengst van haar goededoelenactie tijdens de Kunstroute, de verkoop van stenen hangers. Zie www.gemma.exto.nl.

Juni 2016

Gedurende de maand juni kun je je  legeflessengeld bij Albert Heijn Oost aan de Daalseweg in Nijmegen doneren aan de Stichting door het bonnetje in de Box naast het inleverapparaat te deponeren.

April 2016

De stichting Experi-box heeft de ANBI-status verkregen. 

Januari 2016

Het bestuur en de medewerkers van Experi-box wensen iedereen  goed 2016. We hopen onze activiteiten in Oeganda voort te zetten en uit te breiden.
De mensen uit Oeganda danken jullie voor de bijdragen.
Eind december hebben we met een groep artsen een laptop een telefoon en een aantal experi-boxen mee laten nemen voor een school in Jinja.

The foundation of Experi-box gives best wishes to everybody for 2016. We hope to continue and to expand our actvities in Uganda.
The people in Uganda  thank your for your contributions.
In december we sent a laptop, a mobile phone and some experi-boxes to St Pauls School in Jinja.